Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Госијаме Тамара Ситол (37) роди десет бебиња, зачнати по природен пат. Таа веќе има шестгодишни близнаци со сопругот Тебохо Цотеци. Кога останала бремена, лекарите ѝ кажале дека носи шест бебиња, потоа потврдиле дека се осум, но сите биле изненадени кога таа родила десет деца. „Се родија седум момчиња и три девојчиња“, рекол Цотеци за „Преторија … Continue reading Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд

Текстот Жена од Јужна Африка роди десетка и го урна светскиот рекорд е превземен од Reporter.mk.