„Златна бубамара“ ќе се одржи на 12 мај, во најава е многу хумор за 25 години јубилеј

Јубилејното 25-то издание на познатата манифестација „Златна бубамара на популарноста“ ќе се одржи на 12 мај во арената „Борис Трајковски“, соопшти Радио Бумабара на Фејсбук. Веста ја објави непосредно пред историскиот вчерашен натпревар на Македонија против Италија, каде и официјално влеговме во финалетото за пласман на Светското првенство. Покрај самата најава, Радио бубамара го објави … Continue reading „Златна бубамара“ ќе се одржи на 12 мај, во најава е многу хумор за 25 години јубилеј

Текстот „Златна бубамара“ ќе се одржи на 12 мај, во најава е многу хумор за 25 години јубилеј е превземен од Reporter.mk.